RESMED S9 VPAP ST CİHAZI

Ürün Kodu: 1615 Kategoriler: CPAP BİPAP CİHAZLARI
(17358) Kişi Görüntüledi

RESMED S9 VPAP ST CİHAZI

S9 Serisi için tasarlanmış terapi cihazları, Resmed'in ileri paketi SUNMAK eşsiz konfor ve etkili tedavi. 50 hastanın son bir çalışmada, bir S9 cihazı ile uyku tüm bu dört saatlik uyum eşik ile yattım.Uyku süresinde önemli bir artış mevcut cihaza göre S9 cihazı kullanarak oldu -. Onların tedavisi çoğu mücadele hastalar için de dahil olmak üzere S9 dört sahiptir AVANTAJLAR sizin hastalar uyumlu kalmak yardımcı olmak ve sağlıklı bir uyku yararları hissediyorum :

Ultra sessizMOTORU Son derece sessiz Easy-Breathe MOTORLU hem yürütülen ve gürültüyü yayılan azaltarak hastaları ve onların uyku ortakları için daha huzurlu bir uyku sağlar.

Üstün nemlendirme CLIMATE CONTROL.daha az soğuk hava ile teslim ediliyor, hastalar daha az kuruluk ve Rainout rapor S9 ısıtılmış tüp sistemi ile, ve daha rahat olması için maske de sıcaklık ve nem bulmak.

Rahat teknolojisi Easy-Breathe . Tüm S9 cihazları akıllıca rahat bir nefes deneyim elde doğal solunum ve nefes desen izler pürüzsüz bir dalga hava teslim.Hastalar doğal, nefes ve daha az açılışları yaşamaya rahat dalga Easy-Breathe bulmak.

 Şık, kullanıcı dostu tasarım.S9 cihazları, modern ve kompakt, bu yüzden bir saatli radyo gibi bir hastanın başucunda gibi doğal bir görünüm.Ve kullanıcı dostu kontroller, sezgisel arayüzü ve parlak renkli LCD basit menüleri arasında dolaşmanıza ve onlar sadece için Başlat tuşuna basın, böylece hastalar için tedavi ayarını kurmak için izin veren, S9 durumu gibi ayarlarını (özelleştirmek için, kurulum süreci boyunca onlara rehberlik tek tuşla, sorunsuz CPAP (tedavisi).